Μεσσηνίας

Σήμερα δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης – Νέα ειδική συνεδρίαση στις 27 Μαΐου

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης έχουν προγραμματιστεί σήμερα, Τετάρτη 20 Μαΐου, με θέματα που αφορούν τη λειτουργία των δημοτικών δομών και τα οικονομικά του Δήμου.

Πρώτη συνεδρίαση – 4.00 μ.μ.
Στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση, στην οποία έχουν εγγραφεί τέσσερα υπηρεσιακά θέματα. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν:

Η έγκριση πρακτικών της επιτροπής για τις εγγραφές, επανεγγραφές και διαγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου.

Η έγκριση πρακτικών της Επιτροπής Παρακολούθησης Έργου, Αξιολόγησης και Εγγραφών για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Μεσσήνης.

Τα υπόλοιπα δύο θέματα αφορούν διαδικαστικές πράξεις απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.

Δεύτερη συνεδρίαση – 4.45 μ.μ.
Στις 4.45 μ.μ. θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα την έγκριση του απολογισμού και του ισολογισμού του Δήμου για το 2024, μια από τις βασικές ετήσιες διαδικασίες οικονομικής διαφάνειας.

Ειδική συνεδρίαση την Τετάρτη 27 Μαΐου
Για την επόμενη Τετάρτη, 27 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, έχει οριστεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το 2025.

Σχετικές αναρτήσεις

Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός του Αγίου Κωνσταντίνου στη Μπούκα

admin2020

Παρακολουθήστε ζωντανά τις δύο σημερινές συνεδριάσεις του Δημ. Συμβ. Μεσσήνης

admin2020

«Καλαμάτα 1941:Το τελευταίο λιμάνι ελευθερίας της ηπειρωτικής Ελλάδας»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies