Αρκαδίας

Στο έργο ανέγερσης μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στη Μεγαλόπολη ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

To έργο της ανέγερσης μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Η πράξη υλοποιείται με εργολαβία και αφορά στην κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων – μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Η Μονάδα θα εξυπηρετεί ηλικιωμένα άτομα, καθώς και χρονίως πάσχοντες και η ανέγερσή της γίνεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως – Γηροκομείον ίδρυμα κατάκοιτων γερόντων ¨Η Αγία Θεοδώρα η έν Βάστα. Η Μονάδα θα αποτελείται από δύο Μονάδες Διαβίωσης (Μ.Δ.), στον Α’ & Β’ όροφο αντίστοιχα, με συνολική δυναμικότητα 32 θαλάμους με 48 κλίνες, συμπεριλαμβανομένων θαλάμων Α.Μ.Ε.Α.

Το κτίριο αναπτύσσεται σε έξι επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα, Α΄ όροφος, Β΄ όροφος και δώμα) και η συνολική του δόμηση ανέρχεται σε 2.300 m2.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αναπτυξιακή μετάβαση»

admin2020

Τρίτη 28/5 στις 10:30 Συνάντηση του Αν. Υπουργού κ. Νίκου Παπαθανάση με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό

admin2020

Περιφερειακή Επιτροπή | Χρ. Λαμπρόπουλος: «Ομόφωνες αποφάσεις σε έργα Πολιτικής Προστασίας και ελέγχων»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies