Κορίνθου

Συνάντηση κ. Γκιώνη με τους κ.κ. Παπανικόλα και Παπανδρέου

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2024, ξεκίνησε ο κύκλος συναντήσεων του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με τους ιθύνοντες των αρμόδιων φορέων για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στον Δήμο μας, με την κατεδάφιση της γέφυρας του Ισθμού ύστερα από τη μεγάλη φωτιά που σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής εξαιτίας της ανατροπής του βυτιοφόρου.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. κ. Παναγιώτη Παπανικόλα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε.» κ. Κωνσταντίνο Παπανδρέου το πρωί της Δευτέρας, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.
Σε κλίμα αγαστής συνεργασίας, συμφώνησαν πως το πρόβλημα μετακίνησης που αντιμετωπίζουν οι δημότες οι οποίοι μετακινούνται καθημερινά από το Λουτράκι προς τους Αγίους Θεοδώρους, το Καλαμάκι, τις γύρω περιοχές και αντίστροφα, είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς καλούνται να μετακινηθούν μέσω της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και να επιβαρυνθούν με το κόστος των διοδίων.
Αποφάσιαν από κοινού πως η διέλευση των μόνιμων κατοίκων και των εργαζομέων σε επιχειρήσεις εντός των ορίων του Δήμου θα γίνεται δωρεάν. Αυτή τη στιγμή, εξετάζεται από το νομικό τμήμα της «Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε.» η διαδικασία δωρεάν διεύλεσης και εντός της ημέρας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies