Αργολίδος

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και για τα όπλα στην Αργολίδα

Κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, πάνω από μισό κιλό κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (1.9.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 50χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι ο 50χρονος δραστηριοποιούταν στην καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης).

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης (φούντα), συνολικού βάρους -758- γραμμαρίων και κυνηγετικό όπλο. Επιπλέον, σε υπαίθριο μη περιφραγμένο χώρο, πλησίον ποιμνιοστασίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -7- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,3- μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Τέλος, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Η νέα γενιά συζητά με την Περιφέρεια για τη συμμετοχή και τη Δημοκρατία

admin2020

Σημαντικές εγκρίσεις έργων υποδομής και προστασίας στην Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Η Πελοπόννησος, παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τον Ολυμπισμό και την πρόοδο»-Στη Μεσσηνία οι εργασίες της 144ης Συνόδου της ΔΟΕ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies