ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Συντονιστική Σύσκεψη Προετοιμασίας για τον κίνδυνο πυρκαγιών υπό τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια

Συντονιστική Σύσκεψη προετοιμασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, σε συνέχεια του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, που ισχύει για τις ερχόμενες ημέρες, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον Υπουργό, Βασίλη Κικίλια, την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Σκοπός της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν διαδικτυακά, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου, Λάμπρος Τζούμης ήταν η ανασκόπηση και ο συντονισμός των δράσεων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς και συζητήθηκαν όλα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε την ανάγκη για άμεση και συντονισμένη δράση από όλους τους φορείς και υπογράμμισε τη σημασία της ετοιμότητας και της συνεργασίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος.

Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στις περιοχές που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και επεσήμανε ότι η Περιφέρεια βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υποστήριξη των τοπικών αρχών και την αντιμετώπιση οποιασδήποτε έκτακτης κατάστασης.

Σχετικές αναρτήσεις

admin2020

Live Street Food Festival Πολυλόφου

admin2020

«Απόφαση Περιφερειακής Επιτροπής για το αρδευτικό δίκτυο Τρικόρφου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies