Μεσσηνίας

Tο πρόγραμμα συναντήσεων με πολίτες και φορείς του Δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, επισκέψεις σε υπηρεσίες και φορείς της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε κατά σειρά το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, το Τελωνείο της πόλης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, τέθηκαν επί τάπητος θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ επιβεβαιώθηκε η άριστη και αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών και φορέων με τον Δήμο σε όλα τα επίπεδα λειτουργία της πόλης.
Ο κ. Βασιλόπουλος, κατά τις συναντήσεις του, αφού αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» και στον σχεδιασμό που έχει υπάρξει για τα επόμενα χρόνια, επεσήμανε ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα συνεχίσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του να υποστηρίζει την καλή λειτουργία των υπηρεσιών της πόλης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Αύριο, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, οι συναντήσεις του Δημάρχου Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, θα συνεχιστούν σε παραγωγικές μονάδες του Δήμου, αγροτικούς συνεταιρισμούς και φορείς της πόλης, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις με πολίτες σε γειτονιές της Καλαμάτας. Ακολουθεί το πρόγραμμα επισκέψεων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 15/09/2023
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
15/9/2023
ΠΡΩΙ
09:00 Ποτοποιία Καλλικούνη
10:00 Α.Σ. ΣΥΚΙΚΗ
11:00 AGREXPO
12:00 AGROVIM
13:00 Παπαδημητρίου
13:45 Α.Σ. Ένωση Μεσσηνίας
14:30 Εκπαιδευτήρια Μπουγά

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

18:00 Μπουλούκου – Ράχη
20:15 Ράχη – Μπαρνασάς

Σχετικές αναρτήσεις

Ομιλία κ υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού | Παρουσίαση υποψηφίων και προγράμματος του συνδυασμού “Η Πελοπόννησος Μπροστά”

admin2020

Κόκκινο χτύπησε η εμποροπανήγυρη την Παρασκευη στης Μεσσήνης

admin2020

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για την Καλαμάτα Μιχάλης Μιχαήλ,

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies