Μεσσηνίας

Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης έναρξης περιόδου 2024-2025

Το ΘΕΜ (Θεατρικό Εργαστήρι Μεσσήνης) στην νέα περίοδο θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη/συγγραφέα Βασίλειο Ρ. Φλώρο. Μετά την περσινή μας επιτυχημένη παρουσία, εφέτος στην χειμερινή περίοδο θα ανεβάσουμε στην σκηνή το γνωστό έργο του Λώρενς Κάσλερ « Να ζει κανείς ή να συζεί». Μια σπαρταριστή κωμωδία που περίτεχνα αναποδογυρίζει την συντροφική και συζυγική ζωή εν μέσω μιας παράστασης του Άμλετ.
Το δεύτερο έργο που θα ανεβεί στην καλοκαιρινή περίοδο είναι ο «Μινώταυρος – τα αθώα τέρατα». Ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο, σε πρώτη παρουσίαση, του Βασιλείου Ρ. Φλώρου. Βασίζεται στην κλασική ιστορία με τις απαραίτητες βέβαια παραλλαγές, με τις ρίζες του στην μυθολογία και τραγωδία και με τον κορμό του και τα κλαδιά του στα διαχρονικά ερωτήματα της σύγχρονης εποχής.
Το Θ.Ε.Μ. ξεκινά τα τμήματα θεατροπαιχνιδιών κάθε Οκτώβριο και ανεβάζει παράσταση με την εφηβική του ομάδα. Κάθε χρόνο διοργανώνει πολλές άλλες δράσεις, όπως μαθήματα θεάτρου, αφιερώματα, εργαστήρια, παρουσιάσεις, επιτελώντας τον εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και πνευματικό του σκοπό, στηρίζοντας την τέχνη και τον πολιτισμό τόσο στην πόλη της Μεσσήνης όσο και στην ευρύτερη περιοχή.
Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες, συμμετέχοντες, συντελεστές, χορηγούς, θεατές που πλαισιώνουν τις εκδηλώσεις μας, καθώς επίσης και το Δήμο Μεσσήνης για την πολύτιμη βοήθειά του.
Το ΔΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η δουλειά κάνει τους άντρες…» στο Μουσείο Χαρακτικής «Τάκης Κατσουλίδης»

admin2020

Ζωντανή Ενημέρωση – Ηλεκτρονική Κλήρωση Πρωταθλημάτων Μεσσηνίας

admin2020

LIVE: «Σαν άλλοι έφηβοι» στην Αρχαία Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies