Λακωνίας

Θεόδωρος Βερούτης: «Ενισχύουμε τις αγροτικές υποδομές με την αποκατάσταση της λειτουργίας της γεώτρησης ΤΟΕΒ Γουβών ΠΕ Λακωνίας»

Εγκρίθηκε από την Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών και την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο της πράξης «Αποκατάσταση λειτουργίας γεώτρησης ΤΟΕΒ Γουβών ΠΕ Λακωνίας». Ο προϋπολογισμός της πράξης ανέρχεται σε περίπου 94.000,00 ευρώ.

Στόχος του έργου είναι η αποκατάσταση της λειτουργίας της γεώτρησης ΤΟΕΒ Γουβών, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την άρδευση της περιοχής και την υποστήριξη των αγροτικών δραστηριοτήτων. Μέσω του διαγωνισμού θα εξασφαλιστεί η προμήθεια των απαραίτητων υλικών και η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, ώστε να επιτευχθεί η άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση της γεώτρησης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, ανέφερε: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, επιδιώκοντας την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, επενδύει σε έργα που διασφαλίζουν την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία των φυσικών πόρων».

Σχετικές αναρτήσεις

Δείτε Ζωντανά τον Τελικό Αγώνα PLAY-OFF Α2΄ | ΓΠΣ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ. – ΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΑΘΛΕΩΝ

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies