ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Αγαπητοί αυριανοί φοιτητές και αγαπητοί γονείς:
Το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής αναπτύσσεται δυναμικά τα τελευταία χρόνια και αναγνωρίζεται από όλους ως ένα ισχυρό πανεπιστημιακό τμήμα στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα:

Πιστοποίηση Προγράμματος σπουδών: Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών έχει αξιολογηθεί από την ανεξάρτητη αρχή (ΕΘΑΑΕ) με μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες από όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κέντρου και της περιφέρειας.
Επαγγελματικά Δικαιώματα: Οι απόφοιτοι του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής εγγράφονται στο οικονομικό επιμελητήριο, με όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο επαγγελματικά δικαιώματα.
Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις: Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι ένα από τα τρία μόλις, έως σήμερα τμήματα στην Ελλάδα, που έχουν λάβει την υψηλότερη αναγνώριση μαθημάτων, από τον παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης λογιστών ACCA. Επίσης, το τμήμα έχει διαρκή συνεργασία με το διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης στο πεδίο της χρηματοοικονομικής, CFA. Τέλος, το τμήμα έχει επιτύχει την αναγνώριση αριθμού μαθημάτων για τους αποφοίτους που θέλουν να εγγραφούν στο ΣΟΕΛ και στο ICAEW, εάν επιθυμούν να λάβουν πιστοποιήσεις και από αυτούς τους φορείς.
Φοιτητοκεντρικές δράσεις: Στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται πολλές δράσεις με σκοπό να δώσουν ερεθίσματα στους φοιτητές και να τους προετοιμάσουν για την επαγγελματική και επιστημονική τους εξέλιξη. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται συνέδρια και παρουσιάσεις με ενεργή συμμετοχή των φοιτητών, επιχειρηματικά παίγνια με συμμετοχή ομάδων φοιτητών σε μίνι πρότζεκτ, ενώ οι φοιτητές μας έρχονται σε επαφή με επιχειρηματίες και μέντορες που τους βοηθούν και τους κατευθύνουν. Συμμετέχουν επίσης σε έρευνες του τμήματος με την καθοδήγηση των καθηγητών.
Ολοκληρωμένη παροχή σπουδών: Στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής λειτουργούν με πολύ μεγάλη επιτυχία για αρκετά χρόνια, δύο μεταπτυχιακά προγράμματα, με φοιτητές από ολόκληρη την Ελλάδα, για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε δεύτερο κύκλο σπουδών. Από το 2019 λειτουργεί επίσης και τρίτος κύκλος σπουδών (διδακτορικές σπουδές), με ήδη δύο αναγορεύσεις διδακτόρων και πλούσιο δημοσιευμένο, ερευνητικό έργο.
Για όλους αυτούς τους λόγους, καλούμε τους αυριανούς φοιτητές, να γίνουν μέρος της ακαδημαϊκής μας κοινότητας.
Για όποιες απορίες μπορεί να έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα στελέχη του τμήματός μας.

Η. Μακρής,
Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Ανάλυσης
Πρόεδρος Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Σχετικές αναρτήσεις

admin2020

Live Street Food Festival Πολυλόφου

admin2020

«Απόφαση Περιφερειακής Επιτροπής για το αρδευτικό δίκτυο Τρικόρφου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies