Μεσσηνίας

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τελέστηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, στους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Μεσσηνίας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, τέλεσε την Ακολουθία στην Ιστορική Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Βελανιδιάς Καλαμάτας, κατά την οποία συμμετείχε πλήθος προσκυνητών.
Ο Μητροπολίτης έχρισε δι’ Αγίου Ελαίου τους πιστούς, ευχόμενος καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και Καλή Ανάσταση.
Παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτριος Πτωχός, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

admin2020

Σοκ στη Μεσσήνη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του – Η σύζυγός του τον εντόπισε αιμόφυρτο

admin2020

«Walking Through the Land of Impossible Beginnings» | Η νέα τουριστική αφήγηση της Πελοποννήσου ξεκινά από το Λονδίνο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies