Μεσσηνίας

Τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τους πεσόντες πυροσβέστες

Τρισάγιο τελέστηκε σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2024, για τους πεσόντες στο υπηρεσιακό καθήκον πυροσβέστες, απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.
Της ακολουθίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.
Τιμές απέδωσαν άγημα πυροσβεστών και η φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας, ενώ την ημερήσια διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου Θεοδώρου Βάγια, ανέγνωσε ο Πυραγός Νικόλαος Ηλιόπουλος.
Παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Ευστάθιος Αναστασόπου¬λος και Μαρία Οικονομάκου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλό¬πουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Αναστάσιος Ηλιόπου¬λος, καθώς και εκπρόσωποι των άλλων Σωμάτων Ασφαλείας.

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρότες και κτηνοτρόφοι σε απόγνωση – Κοινό μέτωπο στη Μεσσηνία

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Το επόμενο βήμα της χώρας πρέπει να περνά μέσα από την ενίσχυση της περιφερειακής διακυβέρνησης»

admin2020

3ήμερο 3D Printing με Κοινωνικό Αντίκτυπο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies