Μεσσηνίας

Βάκχες ” του Ευριπίδη από την Royal Academy of Dramatic Art (RADA) του Λονδίνου

Με τις «Βάκχες» του Ευριπίδη από τη Royal Academy of Dramatic Art του Λονδίνου, συνεχίστηκε σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου, στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης, το 11ο Διεθνές Νενανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο έργο παρουσιάστηκε την Κυριακή, 21 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο Πάρκου Μεσσήνης.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 5ο Γυμνάσιο, το 1ο Γενικό Λύκειο, το 1ο Γυμνάσιο, το 2ο Γενικό Λύκειο, και το 6ο Λύκειο Καλαμάτας και το Γενικό Λύκειο Δωρίου παρευρέθηκαν στο Εκκλησιαστήριο και παρακολούθησαν την παράσταση.

Στο τέλος της παράστασης, όλοι οι συμμετέχοντες τιμήθηκαν με αναμνηστικά διπλώματα, που απονεμήθηκαν από τον τέως εντεταλμένο του Δήμου Μεσσήνης σε πολιτιστικά θέματα, Γιώργο Δαβίλλα, ο οποίος απηύθυνε κι ένα σύντομο χαιρετισμό.

Οι μαθητές του 4ου Λυκείου Καλαμάτας ανέλαβαν τον ρόλο των “Μικρών Ξεναγών” στην πρωτοβουλία “Μικροί Ξεναγοί: οι μαθητές ξεναγούν μαθητές”, προσφέροντας στους συντελεστές της RADA μια εμπειρία ταξιδιού στην ιστορία της Αρχαίας Μεσσήνης μέσω αυτής της ενδιαφέρουσας παράλληλης δράσης.

Αύριο Τρίτη 23 του μήνα, το Φεστιβάλ συνεχίζεται με την παράσταση “ Αντιγόνη” του Σοφοκλή από το 2ο Πειραματικό ΓΕΛ  Κιλκίς

Συντελεστές της Royal Academy of Dramatic Art

Σκηνοθεσία (Director): Directed by the ensemble and Ian Morgan/ Christopher Sivertsen
Κοστούμια: Ensemble / Σύνολο Θεατρικής Ομάδας
Χορογραφία: Ensemble /Σύνολο Θεατρικής Ομάδας

Σύνολο Θεατρικής Ομάδας (Ensemble)

Colin Bloechi
Anita Brokmeier
Kate Hunter
Emma Pyne
Emma Conlon
Anna Maria Kopacek
Hani Taha
Oscar Chandler
Solveig Magnusdottir
Felipe Jara
Eliza Scott
Chloe Chua E- Shyan
Claudia Shnier
Seahoon Kim
Olga fedori
Nina Chen
Nathan Gregory
Devaki Rajendran

Σχετικές αναρτήσεις

Στην τελική φάση των τευχών δημοπράτησης το Μιναγιώτικο φράγμα

admin2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Τ. ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗ

admin2020

Βαγγέλης Ξυγκώρος νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies