Μεσσηνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, σεβόμενη τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής προέδρου αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου που ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματική αντιπολίτευση, παραμένουμε σταθερά ενεργοί στον αγώνα της υπεράσπισης της κοινωνίας με σχέδιο, υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα απέναντι στην πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.
Σταθερός προσανατολισμός μας η κοινωνία που αντιμετωπίζει κύματα αντιλαϊκών επιθέσεων. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όπως η διαρκώς αυξανόμενη ακρίβεια, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που στοχοποιεί τους ελεύθερους επαγγελματίες, η διάλυση του συστήματος της δημόσιας υγείας, η αποσάθρωση του αγροτικού τομέα.
Σε πείσμα όσων απεργάζονται τη διάλυση της παράταξης και τον αριστερό και προοδευτικό κόσμο διχασμένο, η Νομαρχιακή Επιτροπή και τα στελέχη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, παραμένουμε ενεργοί και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, δίπλα και μέσα στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογράφεται η σύμβαση για τα έργα αντιμετώπισης διάβρωσης στην ακτογραμμή Πεταλιδίου – Προϋπολογισμός 5,45 εκατ. ευρώ

admin2020

Eκδήλωση μνήμης διοργανώνει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος για τον αγνοούμενο ήρωα Δεκανέα (Π/Ζ) Ιωάννη Ξυδιά, ο οποίος αγνοείται από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974

admin2020

Η Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτροφικών Συλλόγων Μεσσηνίας συμμετέχει στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ – Όλοι στον Λευκό Πύργο με τα τρακτέρ μας!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies