Μεσσηνίας

ΑΥΤΟΨΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΖΕΡΜΠΙΣΙΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ

Αυτοψία στο έργο που προβλέπει την βελτίωση της διαδημοτικής οδού Ζερμπισίων – Νεοχωρίου, πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.
Το έργο που υλοποιείται μετά από προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεσσήνης, έχει προϋπολογισμό 200.000 ευρώ και αφορά τμηματική βελτίωση του οδοστρώματος με ασφαλτόστρωση και υποδομές διαχείρισης ομβρίων σε μήκος περίπου 2 χλμ.
Πρόκειται για αναγκαία παρέμβαση που παρέχει ασφαλή διέλευση στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες προς την Αρχαία Μεσσήνη.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Θωρακίζουμε τις ακτές μας και προστατεύουμε το μέλλον των παράκτιων περιοχών» – Στην υλοποίηση το έργο 5,45 εκατ. ευρώ στο Πεταλίδι

admin2020

Πρόσκληση στην Τελετή Εγκαινίων του Νέου Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Κορώνης

admin2020

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies