ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ ΔΙΜΕΛΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ!

Ολιγομελής αντιπροσωπεία της ΚΝΕ, της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αθήνας, τηρώντας όλα τα υγιεονομικά μέτρα ασφαλείας, επιχείρησε το πρωί να αφήσει ένα λουλούδι, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια, σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου εφήβου.

Ωστόσο, η αντιπροσωπεία παρεμποδίστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας, που έχουν κατακλύσει την περιοχή, εφαρμόζοντας την αντιδημοκρατική απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση των συναθροίσεων.

Τελικά η αντιπροσωπεία, σε μία συμβολική κίνηση άφησε τα λουλούδια στο σημείο όπου παρεμποδίστηκε, καταγγέλλοντας τον κυβερνητικό αυταρχισμό.

Εκ μέρους της ΚΝΕ, ο Ιάσονας Φανός, μέλος του Γραφείου του ΚΣ, κατήγγειλε το όργιο καταστολής και αυταρχισμού και τόνισε ότι η νεολαία θα αντιτάξει την οργανωμένη πάλη «για να κερδίσουμε τη ζωή και τα δικαιώματά μας».

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

tiresias tiresias

Ακόμα και οι πιο ανθεκτικοί επιζώντες της ερήμου στον πλανήτη έχουν αρχίσει να υποκύπτουν στην ακραία ζέστη. Οι ειδικοί λένε ότι δεν μοιάζει με τίποτα που έχουμε ξαναδεί.

tiresias tiresias

H καθημερινή μετακίνηση από και προς την εργασία με τον “Προαστιακό”…

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies