ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τα σωματεία εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός είχε συνάντηση με τα σωματεία εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη συνάντηση, που έγινε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, παρουσία και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης, Νίκου Γρέντζελου, συζητήθηκαν βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Περιφέρειας.
Σε κλίμα κατανόησης, συμφωνήθηκε η συνεχής ενημέρωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για καθημερινά θέματα του κλάδου και η αντιμετώπισή τους μέσα από τη συνεργασία όλων των πλευρών.

Σχετικές αναρτήσεις

Πρωτομαγιά με παλμό στο Τρίκορφο– Παράδοση, γλέντι και δυνατή συμμετοχή

admin2020

Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου την 1η Μαΐου

admin2020

Ο 4ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift στη Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies