Κορίνθου

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας

Η διαδικασία για την καθιέρωση και προώθηση του νέου σήµατος “Νεµέα Lions” ΠΟΠ αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, αντικείμενο της συνάντησης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας είχε σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας Νίκο Βλάχο.

Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε ότι εγκρίθηκε από τους αρμόδιους φορείς ο νέος φάκελος του ευρωπαϊκού συλλογικού σήµατος ΠΟΠ Νεµέα, την προετοιμασία του οποίου είχε χρηματοδοτήσει με 24.000 ευρώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πλέον, όπως τονίστηκε στη συνάντηση, προγραμματίζεται από την Περιφέρεια δαπάνη 15.000 ευρώ για τη μελέτη η οποία θα αφορά στην διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί, προκειμένου να δίνεται στα παραγόμενα κρασιά το σήμα “Νεµέα Lions”.

Η τοποθέτηση του εν λόγω σήματος θα ξεκινήσει για τα κρασιά φετινής εσοδείας, που θα προέρχονται από συγκεκριμένα αμπέλια της Νεμέας.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Ανδριανός: Υπεγράφη η κοινή απόφαση για τους δικαιούχους των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ)

admin2020

Νέα προοπτική για τη Δημοτική Αγορά Κορίνθου | Πρόσκληση 2,8 εκατ. ευρώ με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

admin2020

Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση. Βίντεο βήμα βήμα πως έκαναν την απάτη με τις πίτσες!!!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies