Μεσσηνίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΛΙΒΑΝΙΟ.

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προσφάτως στην Αθήνα στο Υπουργείο Εσωτερικών, της Δημάρχου Οιχαλίας κας Γεωργακοπούλου, όπου και συνάντησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Λιβάνιο Θεόδωρο και συζήτησαν σημαντικά θέματα που αφορούν το Δήμο Οιχαλίας. Επίσης από την πλευρά του Δήμου Οιχαλίας παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κκ Δημητρακόπουλος και Ντονάς.

Η συζήτηση κυμάνθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο Αναπληρωτής Υπουργός δεσμεύτηκε για άμεσες παρεμβάσεις που απαιτούνται να γίνουν.

Συγκεκριμένα ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει άμεσα το αίτημα χρηματοδότησης για την αποκατάσταση της εσωτερικής οδοποιίας στο Μελιγαλά και για την συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου «Ανακατασκευή της πατρικής οικίας της Μαρίας Κάλλας».

Η Δημοτική αρχή, τηρώντας τις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες του Δήμου Οιχαλίας προχωρά με θέληση και γοργό ρυθμό ενέργειες οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Δήμου.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Επενδύουμε στον άνθρωπο από τα πρώτα χρόνια της ζωής του» – Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην Τρίπολη

admin2020

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

admin2020

Η μεγάλη επιστροφή του Αλέξη Μαντζούνη στα μεσσηνιακά γήπεδα – Αναλαμβάνει τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies