ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ Εξετάζεται και το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων

Το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων εξετάζουν οι αρχές, ύστερα και από την κατάθεση που έδωσε o τρίτος κατά σειρά μηνυτής για βιασμό σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο άνδρας βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει προανακριτικά σε σχέση με τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε την περασμένη βδομάδα ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε εκ νέου όσα επικαλείται στη μήνυσή του, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά ότι ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης, όταν τον κάλεσε στο σπίτι του, του είχε δείξει πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά στον υπολογιστή του. Η τοποθέτηση αυτή οδηγεί τις αστυνομικές αρχές, που διενεργούν την προανάκριση, να στραφούν προς νέα αδικήματα – μαζί με εκείνο του βιασμού – σε βάρος του Δ. Λιγνάδη.

Σχετικές αναρτήσεις

Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση. Βίντεο βήμα βήμα πως έκαναν την απάτη με τις πίτσες!!!

admin2020

Pizza Fan: Κύκλωμα φοροδιαφυγής και μη απόδοσης φόρων με εκτιμώμενη ζημία για το Δημόσιο 25 εκατ. ευρώ

tiresias tiresias

ΥΠΕΘΟΟ – ΥΠΑΑΤ – ΑΑΔΕ: myDiesel – Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την άμεση απαλλαγή ΕΦΚ και αναλογούντος ΦΠΑ στο αγροτικό πετρέλαιο.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies