Μεσσηνίας

Έργα υποδομής και έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Μεσσήνης

Συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς οι εργασίες σε έργα υποδομής και έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Μεσσήνης.
Αυτό το διάστημα, υλοποιείται η μεγάλη παρέμβαση στο γεφύρι της Λάμπαινας της Δ.Ε. Ιθώμης. Με τις εργασίες αυτές γίνεται αποκατάσταση του πρανούς με κατασκευή τοίχου αντιστήριξης, τεχνικά έργα και τσιμεντόστρωση για άρση της επικινδυνότητας του εν λόγω έργου υποδομής.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου Μεσσήνης μέσω του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».
Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες, γίνεται ασφαλτόστρωση σε μήκος 1.700 μ., σε αγροτικό δρόμο στην Κοινότητα Μαγγανιακού της Δ.Ε. Ανδρούσας καθώς και τσιμεντοστρώσεις στην ίδια Κοινότητα.


Επίσης υλοποιούνται εργασίες τσιμεντόστρωσης αγροτικού δρόμου που οδηγεί από την Κοινότητα Δραΐνας Τρικόρφου στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης σε μήκος 550 μέτρων περίπου.
«Υλοποιούμε έργα που συμβάλλουν στην ασφαλή και εύκολη μετακίνηση των κατοίκων προς τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις και βελτιώνουμε τις υποδομές για την ομαλή και ασφαλή πρόσβαση στα χωριά μας» τόνισε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies