Μεσσηνίας

Ανακοίνωση βόμβα ο Νίκος Ξενογιάννης Υποψήφιος με τον Γιώργο Αθανασόπουλο

Υποψήφιος με τον Γιώργο Αθανασόπουλο και την παράταξή του «Δύναμη Δημιουργίας», θα είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Ξενογιάννης. Σε συνάντηση των δυο ανδρών σήμερα συμφωνήθηκε η κοινή πορεία με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός ισχυρού Δήμου Μεσσήνης.
Ο Νίκος Ξενογιάννης σε δηλώσεις του επισήμανε ότι «ο Δήμος Μεσσήνης χρειάζεται τη συμβολή όλων μας προκειμένου να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει. Η συμπόρευσή μου με το Γιώργο Αθανασόπουλο είναι μια πράξη προκειμένου να δοθεί ώθηση στην προσπάθεια αναγέννησης του Δήμου. Ο Δήμος Μεσσήνης χρειάζεται τη συμβολή όλων των δημιουργικών δυνάμεων. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους».
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης από την πλευρά του σημείωσε ότι «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή του Νίκου Ξενογιάννη στην κοινή μας προσπάθεια. Μας ενώνει η αγωνία για τη δημιουργία ενός ισχυρού Δήμου Μεσσήνης. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα».

Έπονται και άλλες…..

Σχετικές αναρτήσεις

Λ. ΚΑΒΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΜΕΣΣΗΝΗ

admin2020

Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ

admin2020

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-6-2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies