Μεσσηνίας

Ανακοίνωση της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου για την υποψηφιότητα της Γεωργίας (Ζέτα) Κωτσιοπούλου.

Η Γεωργία (Ζέτα) Κωτσιοπούλου, κάτοικος τοπικής κοινότητας Μαγούλας, απόφοιτος Ι.Ε.Κ. ειδικότητας εφαρμογών αισθητικής, Πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Οιχαλίας, Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Μελιγαλά, κόρη του Κωνσταντίνου Κωτσιόπουλου και της Βασιλικής Κυριαζοπούλου, θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια με το συνδυασμό της Δημάρχου κας Γεωργακοπούλου, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας».
Σε δήλωσή της αναφέρει:
«Ο τρόπος με τον οποίο η Δήμαρχος κα. Γεωργακοπούλου ανταπεξέρχεται στα προβλήματα της καθημερινότητας του Δήμου μας, η προσωπικότητά της και το όραμά της για το μέλλον της περιοχής μας, καθώς και η στήριξή της στη μαθητιώσα νεολαία, αποτέλεσαν για εμένα την αφορμή να αποφασίσω να θέσω πρώτη φορά υποψηφιότητα με το συνδυασμό της «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας». Ως νέα μητέρα και νέος άνθρωπος, που ζω στη περιοχή μας, θεωρώ χρέος μου να προσπαθώ για τη συνεχή ανάπτυξη του τόπου μου, κάτι που η Δήμαρχος κα. Γεωργακοπούλου απέδειξε ότι το προσπαθεί, με εξαιρετικά αποτελέσματα και θα συνεχίσει και στην επόμενη θητεία της».
Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου την ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη της, και την καλωσόρισε στο συνδυασμό της, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» και τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies