Αντώνης Ρέμος: Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία στο Nammos

Μέχρι το ξημέρωμα κράτησαν οι χοροί στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Mohamed Ramadan στο Nammos στη Μύκονο. Μετά από τρία χρόνια, ο Έλληνας τραγουδιστής έκανε μια φαντασμαγορική live εμφάνιση που θύμιζε τις προ covid καλοκαιρινές συναυλίες του στο seaside restaurant της Ψαρρούς.

Ο Αντώνης Ρέμος μοιράστηκε τη σκηνή με τον Αιγύπτιο συνάδελφό του Mohamed Ramadan και η όλη βραδιά κινήθηκε σε ελληνοαραβικούς ρυθμούς. Το πρόγραμμα, όπως αναφέρει το mykonoloslive.tv, ξεκίνησε στη μία μετά τα μεσάνυχτα με τον Mohamed Ramadan, ο οποίος έχει μεγάλη απήχηση στις αραβικές χώρες, να ερμηνεύει το «Ya Habibi», τη μεγαλύτερη επιτυχία του, μαζί με χανούμισσες χορεύτριες και εν μέσω βεγγαλικών, φωτιών και καπνών. Ο Ramadan ξεσήκωσε τους θαυμαστές του με τα τραγούδια του, ενώ η live εμφάνισή του ολοκληρώθηκε με συρτάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στο stage στις 2:30 περίπου τα ξημερώματα με όρεξη για αστεία και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Δεκάδες εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι «Μέχρι το Τέλος του Κόσμου». Ακολούθησαν το «Είναι Στιγμές» και πολλές ακόμα επιτυχίες του.

Την παράσταση εκτός από τους τραγουδιστές έκλεψαν οι καλλίγραμμες κοπέλες που λικνίζονταν υπό τους ήχους των μουσικών, οι σαμπάνιες που έρεαν άφθονες, αλλά και τα εκατοντάδες βεγγαλικά. Το Nammos, παρά τις τσουχτερές τιμές, ήταν γεμάτο και οι θαμώνες δεν σταμάτησαν να χορεύουν μέχρι την ανατολή του ηλίου.