Αντώνης Ρέμος και Θοδωρής Αθερίδης: Μοναδικές αποκαλύψεις στην κουβέντα τους στο Instagram

Αντώνης Ρέμος – Θοδωρής Αθερίδης: Συναντιούνται το απόγευμα live στο Instagram του MEGA

Ο Ρέμος τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά και σχεδόν ακαπέλα τη νέα του επιτυχία «Όταν Σε Ρωτήσανε» -Οι δυο καλλιτέχνες είχαν πολλά να πουν στο… live τους
Μοναδικές στιγμές και αποκαλύψεις επεφύλαξε ο Αντώνης Ρέμος σε ένα ιδιαίτερο Instagram live που έκανε με τον Θοδωρή Αθερίδη μέσα από το επίσημο account του και το account του Mega TV, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής τραγούδησε, συνοδεία μόνο δύο μουσικών, των Μανώλη Καραντίνη και Κώστα Μηλιωτάκη, πρώτη φορά ζωντανά τη νέα του επιτυχία «Όταν Σε Ρωτήσανε», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από την Panik Records και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό, ενώ ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay φτάνοντας ακόμα και στο no1 των ημερήσιων μεταδόσεων και έγινε top trend στο YouTube μετρώντας αυτή τη στιγμή σχεδόν 1 εκατομμύριο views.

Αντώνης Ρέμος και Θοδωρής Αθερίδης: Μοναδικές αποκαλύψεις στην κουβέντα τους στο Instagram

 

«Αποφασίσαμε με τον παραγωγό μου, τον Γιώργο Κυβέλο, να βγάλουμε αυτό το τραγούδι τώρα, μέχρι να επιτρέψουν οι συνθήκες και βγάλουμε ολόκληρο τον δίσκο. Είναι ένα ζεϊμπέκικο με κλασσική φόρμα. Το είχαμε πριν από την πρώτη καραντίνα και όταν το πρώτο άκουσα αισθάνθηκα πως μας είχε πέσει από το τσαντάκι 20 χρόνια πριν και το βρήκαμε τυχαία τώρα και το έβγαλα. Είναι ένα κομμάτι που έχει τον ρομαντισμό στη σύγχρονη μορφή του. Ο Νίκος Μωραΐτης έχει γράψει έναν εκπληκτικό στίχο, πολύς κόσμος μου το λέει αυτό και ο Βασίλης Γαβριηλίδης έγραψε τη μουσική με όλες αυτές τις αρετές και τα συναισθήματα που έχουν οι μελωδίες του», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος για το «Όταν Σε Ρωτήσανε» και το ερμήνευσε αφιερώνοντάς το σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη συζήτησή τους, που έγινε σε φιλικό και ζεστό κλίμα, Αντώνης Ρέμος και Θοδωρής Αθερίδης μίλησαν για την τρέχουσα συγκυρία με τον κορωνοϊό, την καραντίνα και τις εξελίξεις με το εμβόλιο, στέλνοντας μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας, ενώ μοιράστηκαν με το κοινό αναμνήσεις τους από την Θεσσαλονίκη, τα πρώτα τους βήματα στη μουσική και άγνωστα περιστατικά από την πολυετή καριέρα τους. Μάλιστα, ο ηθοποιός, μιλώντας για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει στο Mega, έδωσε και την είδηση ότι δεν αποκλείεται ο Αντώνης Ρέμος να μας συντροφεύσει μέσα από τη συχνότητα του καναλιού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.