ΔιεθνήΠερίεργα & Αστεία

Σεκιουριτάς έπνιξε μέχρι λιποθυμίας νεαρό σε μπαρ – Βίντεο

Σεκιουριτάς έπνιξε μέχρι λιποθυμίας νεαρό σε μπαρ λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του σεκιουριτά να τον πνίξει μέχρι λιποθυμίας και να τον αφήσει στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του.

Σάλο στα social media προκάλεσε το video που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου από την παμπ ενός ξενοδοχείου στην Μελβούρνη, όπου σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ ενός σεκιουριτά και ενός νεαρού.

Σε αυτό λοιπόν φαίνεται ο υπεύθυνος ασφαλείας να έχει πιάσει το νεαρό κεφαλοκλείδωμα και να τον πνίγει μέχρι λιποθυμίας, όταν και τον αφήνει να πέσει με το κεφάλι να πέσει στο έδαφος.

Μάλιστα στη συνέχεια, όπως είναι αναίσθητος, τον σηκώνει και τον βγάζει σηκωτό εκτός του μαγαζιού.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου θεωρούσε πως αφορμή για την ένταση ήταν το γεγονός οτι ο νεαρός δεν φορούσε μάσκα.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στα τοπικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν από την ανάρμοστη συμπεριφορά του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τον βγάλουν έξω.

Δεν το έβαλε όμως κάτω… Πήδηξε έναν φράχτη, ξαναμπήκε μέσα και πήγε και έκατσε με την παρέα του.

Μόλις του ζητήθηκε να αποχωρήσει, εκείνος όχι απλά δεν έφυγε, αλλά πήδηξε μέσα από το μπαρ και άρχισε να βάζει μπύρα στο ποτήρι του.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies