Μεσσηνίας

Αποσύρει την υποψηφιότητά του για το Δ Μεσσήνης Ο Γιώργος Σπυρόπουλος

Μένοντας σταθερός στις δημοκρατικές μου αρχές  και διατηρώντας το ίδιο ακέραιο  πολιτικό ήθος, είμαι υποχρεωμένος να ανακοινώσω την απόφασή μου για απόσυρση της υποψηφιότητάς μου από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Μεσσήνης. Πολιτικά παιχνίδια και παλαιοκομματικές αντιλήψεις που  μετατρέπουν τον δίκαιο προεκλογικό αγώνα σε παιχνίδι ρεβανσισμού με βρίσκουν εντελώς αντίθετο.
Ωστόσο, θεωρώ βαθύτατη υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω από καρδιάς,
Αρχικά, τις και τους άμεσους συνεργάτες μου, καθώς και την καθεμιά και τον καθένα από εσάς που με εμπιστευτήκατε και αποφασίσατε να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου.
Επίσης, όλες και όλους, τις φίλες και τους φίλους, που όλο αυτό το διάστημα μου εκμυστηρευτήκατε τα προβλήματα της περιοχής σας και προβληματιστήκατε μαζί μου για την επίλυσή τους.
Τέλος, τις και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που μοιράστηκα μαζί τους τα όνειρα και τις προσδοκίες για έναν ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο Δήμο Μεσσήνης.
Μπορώ, έχοντας φυσικά την ευθύνη των λεγομένων μου, να σας διαβεβαιώσω, ως οφείλω, πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για καλύτερες μέρες και ποιοτικότερο πολιτικό βίο στο Δήμο μας.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Θ. Σπυρόπουλος,
MSc Μαθηματικών, MSc Οικονομικών, MSc Πληροφορικής

Σχετικές αναρτήσεις

Τροχαία ατύχημα τώρα στην Καλαμάτα

admin2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies