Κορίνθου

Βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας

Συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κο Χαράλαμπο Τετράδη καθώς και τον υποδιευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας κο Γιώργο Μπράβο πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη.

Κεντρικό θέμα της συζήτησής τους υπήρξε η αναφορά των Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Δήμο Σικυωνίων σχετικά με την παραβατικότητα που παρατηρείται στις εν λόγω αγροτικές περιοχές που πλήττει ιδιαιτέρα την παραγωγή των αγροτών. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κος Τετράδης Χαράλαμπος ενημέρωσε την κα Σούκουλη ότι λόγω της ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων στην Κορινθία έχει υπάρξει αύξηση της ΟΠΚΕ από 9 αστυνομικούς σε 22 αστυνομικούς, καθώς και αύξηση της ομάδας ΔΙΑΣ από 14 αστυνομικούς σε 24 αστυνομικούς.

Παράλληλα, έγινε γνωστό στη Βουλευτή ότι τους τελευταίους 4 μήνες ιδρύθηκε ομάδα αντιμετώπισης εγκληματικότητας που ασχολείται ειδικά με το ζήτημα των Ρομά. Αποτέλεσμα της ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό των αστυνομικών μας δυνάμεων είναι ότι για την περιοχή του Α.Τ. Σικυωνίων έχει υπάρξει μείωση κλοπών κατά 40%, αύξηση εξιχνίασης κλοπών κατά 46% και μείωση κλοπών οχημάτων κατά 54%. Τα ίδια ποσοστά καταπολέμησης της παραβατικότητας και ελαφρώς καλύτερα εμφανίζονται σε ολόκληρη την Κορινθία με χαρακτηριστικό παράδειγμα την μείωση των ληστειών κατά 56%. Από την πλευρά της η Βουλευτής Κορινθίας κα Σούκουλη δήλωσε χαρακτηριστικά «Η προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης για πάταξη της εγκληματικότητας τηρείται στο ακέραιο χάρη στην άοκνη προσπάθεια των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Ευχαριστώ τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κο Χαράλαμπο Τετράδη και όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή μας για την εξαιρετική εργασία τους. Όταν οι αριθμοί μιλούν τα πολλά λόγια περιττεύουν. Ο νόμος οφείλει να τηρείται από όλους και κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Θα αναλάβω περαιτέρω πρωτοβουλίες προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση!»

Σχετικές αναρτήσεις

Π.Ε. Κορινθίας: Απαγόρευσης Κυκλοφορίας για την Πέμπτη 18.07.2024

admin2020

Εξασφάλιση Ισότιμης Πρόσβασης στην Εκπαίδευση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέο Πρόγραμμα για Φοιτητές με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

admin2020

Στήριξη της Δημόσιας Υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέες Παραδόσεις Ιατρικού Εξοπλισμού

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies