Κορίνθου

Βράβευσε τα παιδιά που διακρίθηκαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Σκάκι, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

Με την συνδιοργάνωση του δήμου Κορινθίων, της ΕΣΣΠΕΠ και της Σκακιστικής Ακαδημίας Κορίνθου «Αργοναύτης» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, με ρεκόρ μάλιστα συμμετοχών, στην Κόρινθο το μαθητικό περιφερειακό πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ. «Η ανάπτυξη στρατηγικής σκέψης είναι συστατικό επιτυχίας και χαίρομαι πολύ που βλέπω όλα αυτά τα παιδιά όχι μόνο να συμμετέχουν αλλά και να διαπρέπουν» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος βραβεύοντας τους διακριθέντες και απευθύνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Συμμετείχαν συνολικά από 25 πόλεις και 80 σχολεία, 316 παιδιά, 11 από την Κόρινθο και την Σκακιστική Ακαδημία Κορίνθου «Αργοναύτης» σημειώνοντας εξαιρετική εμφάνιση και σημαντικές επιτυχίες.
Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν:
Στην Α’ Δημοτικού η Ρουμάνη Δάφνη που κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα κορίτσια, στην Β’ Δημοτικού ο Σουμπάσης Πολυχρόνης και ο ΜπέκαςΠαναγιώτης, στη Γ’ Δημοτικού ο Πουλής Παναγιώτης, στη ΣΤ’ Δημοτικού ο Λαύκας Μίμης και η ΣουμπάσηΑνέζα που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα κορίτσια, στην Α’ Γυμνασίου ο Τόκας Παναγιώτης,στη Β’ Γυμνασίου ο Λαύκας Ιωάννης, στη Γ’ Γυμνασίου η Γιαννακοπούλου Ντέμη που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια και χάλκινο στη γενική κατάταξη και στα Λύκειο ο Ευαγγελόπουλος Νικόλας και ο Τόκας Παναγιώτης.

Στους νικητές απονεμήθηκανοι ραψωδίεςτηςΟδύσσειαςωςεξής:
ΣτουςΠρώτους:
Ραψωδία δ’, Μενέλαος-Λακεδαίμων.
Στους Δεύτερους:
Ραψωδία ζ’, Ναυσικά.
Στους Τρίτους:
Ραψωδία γ’, Πύλος-Νέστωρ
1ο κορίτσι:
Ραψωδία η’, Αλκίνοος-Αρρήτη.
ΟΜΑΔΙΚΟ:
1η ομάδα γυμνασίου-λυκείου:
Ραψωδία λ’, Κάτω Κόσμος.
1η ομάδα δημοτικού:
Ραψωδία μ’, Σειρήνες-Σκύλλα-Νησί του Ήλιου-Χάρυβδη.

Τους διακριθέντες βράβευσε, απευθύνοντας συγχαρητήρια για την συμμετοχή και διάκριση τους και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Ζαχαριάς.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies