ΚοινωνικάΜεσσηνίας

“Γιατί δεν κάνω το εμβόλιο” – Νεαρός παραθέτει τα επιχειρήματά του στην Ματίνα Παγώνη – Βίντεο

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για ένα συνέδριο.

«Η ιατρική είναι μελέτες βάση λοιπόν των μελετών και όχι προσωπικής άποψης κανενός μας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε όσον αφορά τα εμβόλια τις θεραπείες και τα φάρμακα που έχουμε για τις διαφόρους νόσους. Αυτό που έχουμε σαν αποτέλεσμα είναι πολύ μεγάλες μελέτες από το εξωτερικό και όχι ιδιαίτερα από την Ελλάδα. Εμείς συμμετέχουμε γιατί σαν πληθυσμός όπως ξέρεις συγκριτικά είμαστε σε πολύ μικρότερο αριθμό. Οι μελέτες αυτές από Ιαπωνία, Κίνα και Αμερική μας λένε ότι η τεχνική του εμβολίου με m- Rna, αυτή που γνωρίζουμε και θα συνεχιστεί και η τρίτη δόση είναι ασφαλής και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», ανέφερε η κ. Παγώνη απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Λάμπρου Σταμάτη Στασινού.

«Δε θεωρώ ότι είναι αποτελεσματικό έναντι των νέων μεταλλάξεων», δήλωσε ο κ. Λάμπρος Σταμάτης Στασινός, ο οποίος είναι αρνητής του εμβολίου και ανησυχεί για τις συνέπειες του στον ανθρώπινο οργανισμό.

«Μπορεί να έχουμε και άλλες μεταλλάξεις δεν σταματάμε στη μετάλλαξη Δ. Τα δεδομένα μέχρι τώρα δείχνουν ότι όλα τα εμβόλια καλύπτουν και τη μετάλλαξη Δ», υπογράμμισε.

«Όσοι περνάνε covid έχουν σοβαρές Βλάβες στα όργανα τους», αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να εμβολιστεί ο κόσμος για να σωθεί συμπλήρωσε η κ. Παγώνη.

«Το εμβόλιο έχει σώσει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο», τόνισε για τη χρησιμότητα και αποτελεσματικότητα του εμβολίου η κ. Παγώνη.

Σχετικές αναρτήσεις

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Εθελοντών πολιτικής Προστασίας»

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΟΣΠΑ)

admin2020

Live Ετήσια Χορευτική Παράσταση του Δημοτικού Χορευτικού Ομίλου Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies