Μεσσηνίας

Δήμου Οιχαλίας Παράδοση τάμπλετ στις σχολικές βαθμίδες του Δήμου

Κατόπιν συνεννοήσεως με τους Διευθυντές όλων των σχολικών βαθμίδων του Δήμου μας, ενημερωθήκαμε για τις τεχνολογικές ελλείψεις που υπάρχουν για την τηλε-εκπαίδευση των μαθητών. Καταγράφηκαν οι ανάγκες και ο Δήμος προμηθεύτηκε τα απαιτούμενα προκειμένου να δοθούν για χρήση στους μαθητές των σχολείων.
Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ.Γεωργακοπούλου παρέδωσε στους διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων τα τάμπλετ που είχαν ζητηθεί ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι μαθητές που αδυνατούσαν να έχουν τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τα απομακρυσμένα μαθήματα.
Ο Δήμος Οιχαλίας με ιδιαίτερη ευαισθησία και δεδομένης των ιδιαίτερων συνθηκών της νέα μας πραγματικότητας θα είναι πάντα κοντά στους Δημότες του και ειδικά στα παιδιά με όποιο τρόπο το έχουν ανάγκη, ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε, ενωμένοι, αυτή τη δυσκολία.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Μίλτος Χρυσομάλλης: Επιβεβαίωση όσων ξέραμε ήδη από 10 Ιανουαρίου για τον δικαστικό χάρτη της Μεσσηνίας

admin2020

Βάκχες ” του Ευριπίδη από την Royal Academy of Dramatic Art (RADA) του Λονδίνου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies