Αρκαδίας

Δύο συμβάσεις για ισάριθμα οδικά έργα στην Π.Ε. Αρκαδίας, προϋπολογισμού 490.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

Στη συμβασιοποίηση δύο σημαντικών οδικών έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας, συνολικού προϋπολογισμού 490.000 ευρώ, προέβη σήμερα Πέμπτη 14 Μαΐου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η μία από τις συμβάσεις που υπογράφηκαν αφορούν το προϋπολογισμού 390.000 ευρώ έργο της ανάπλασης του κόμβου και του ηλεκτροφωτισμού στην Δημοτική Ενότητα Τυρού, στον επαρχιακό δρόμο Αστρος – Λεωνίδιο.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω εργολαβία προβλέπει α) την ανάπλαση του κόμβου και τον ηλεκτροφωτισμό επί του επαρχιακού δρόμου Αστρους – Λεωνιδίου μέσα στον οικισμό του Τυρού, β) την ανάπλαση του κόμβου επί του επαρχιακού δρόμου προς Ανω Τυρό, Παραλία Τυρού, μέσα στην Δ.Ε. Τυρού , διαμορφώνοντας σε κάθε ρεύμα κατεύθυνσης κατάλληλες λωρίδες επιβράδυνσης και επιτάχυνσης, γ) τον ηλεκτροφωτισμό του επαρχιακού δρόμου στην Δ.Ε. Τυρού και δ) την ασφαλτόστρωση του εν λόγω δρόμου στην Δ.Ε. Τυρού.

Η δεύτερη από τις συμβάσεις που υπέγραψε σήμερα ο Π. Νίκας αφορά το προϋπολογισμού 100.000 ευρώ έργο συντήρησης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου από τον εθνικό δρόμο Τρίπολης – Πύργου προς την Τρανή Λάκκα.

Η συγκεκριμένη εργολαβία προβλέπει “εργασίες κατασκευής συγκολλητικής επάλειψης και κατασκευής ισοπεδωτικής στρώσης μεταβλητού πάχους”, ενώ παράλληλα “θα γίνει καθαρισμός τάφρου και διαγράμμιση οδοστρώματος”, όπως επίσης “σε τμήματα που θα υποδειχθούν από την υπηρεσία θα κατασκευαστεί επενδεδυμένη τάφρος με σκυρόδεμα”.

Σχετικές αναρτήσεις

Περιφερειακή Επιτροπή | Χρ. Λαμπρόπουλος: «Ομόφωνες αποφάσεις σε έργα Πολιτικής Προστασίας και ελέγχων»

admin2020

Σχέδιο Δράσης για την καταπολέμηση και τον περιορισμό της εξάπλωσης του επιβλαβούς οργανισμού προτεραιότητας Spodoptera frugiperda

admin2020

Σεμινάριο με θέμα:<<ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ >> ΣΠΑΡΤΗ & ΤΡΙΠΟΛΗ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies