Μεσσηνίας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ 20 ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Είκοσι νέες υποψηφιότητες με τον συνδυασμό ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Rex». Πρόκειται για 12 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 8 υποψήφιους συμβούλους της Κοινότητας Καλαμάτας.
«Έχω σήμερα τη χαρά να σας παρουσιάσω μια δυνατή ομάδα νέων υποψήφιων συμβούλων, που έρχονται να προστεθούν στο δυναμικό της παράταξής μας – ώστε με νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, να κάνουμε πράξη το κοινό μας Όραμα, για μια νέα εποχή στο Δήμο Καλαμάτας» ανέφερε αρχικά ο κ. Τζαμουράνης – και εξήγησε: «Η παράταξή μας, η ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ, πορεύεται με ένα μεγάλο Όραμα, αλλά και με ένα συγκεκριμένο Πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα με Έργα και Πρωτοβουλίες σε 4 Άξονες, που στοχεύουν στην ουσιαστική ενοποίηση, στην ισόρροπη ανάπτυξη ολόκληρου του Δήμου Καλαμάτας. Μια ανάπτυξη που θα ωφελήσει τόσο τους κατοίκους της πόλης, στου κέντρο και τις γειτονιές, όσο και τους κατοίκους των πρώην Δήμων, των χωριών και της περιφέρειας».

«ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΟΛΟ
ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ»

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ακόμα ότι «ακριβώς επειδή μιλάμε με στοιχεία, επειδή καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις και προτεραιότητες, επειδή βασιζόμαστε στη σαφήνεια και όχι στην ασάφεια, επειδή επενδύουμε στην ειλικρίνεια και στη μεθοδικότητα, η προσπάθειά μας βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στους πολίτες»: στον κόσμο που ζει, εργάζεται, διασκεδάζει, επιχειρεί και ονειρεύεται το μέλλον του στην Καλαμάτα και την περιφέρεια του Δήμου.
«Αυτό τον κόσμο που κάποιοι, εδώ και χρόνια, προσπαθούν μανιωδώς να τον εκπαιδεύσουν να αρκείται στα λίγα, στα αυτονόητα και στα καθυστερημένα… ενώ ο τόπος μας μπορεί τόσο πολλά!» σχολίασε ο κ. Τζαμουράνης. Και υπογράμμισε πως «είναι πλέον φανερό ότι η Καλαμάτα αξίζει περισσότερα. Ολόκληρος ο Δήμος Καλαμάτας αξίζει πολύ περισσότερα. Γιατί είναι ένας προικισμένος Δήμος».

ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

«Εμείς, η ΚΑΛΑΜΑΤΑ_ΜΕΤΑ, είμαστε μια ανοιχτή, πολυσυλλεκτική και προοδευτική παράταξη. Είμαστε και θα παραμείνουμε ανοιχτοί στην κοινωνία της Καλαμάτας και ολόκληρου του Δήμου μας. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να υπηρετήσουν ένα μεγάλο κοινό Όραμα και Πρόγραμμα, για τον Δήμο Καλαμάτας του σήμερα και του αύριο.
Γι’ αυτό διευρυνόμαστε, γινόμαστε όλο και περισσότεροι, με φίλους και υποψήφιους από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και τις κοινωνικές ομάδες. Με σοβαρότητα και ταπεινότητα, θα χτίσουμε μαζί ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης στον Δήμο Καλαμάτας: Ένα πρότυπο που θα εστιάζει στην ουσία – και όχι απλώς στο φαίνεσθαι. Που θα επενδύει στη συνεργασία, στην οργάνωση, στη σκληρή δουλειά. Μια δημοτική αρχή που θα δίνει μεγάλο βάρος στην κατανόηση και ενσυναίσθηση των προβλημάτων των συνδημοτών μας, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες για όλους. Και φυσικά στον σχεδιασμό, στην πρόληψη, στην προνοητικότητα. Και στην αποτελεσματικότητα των λύσεων – με στόχο την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την ευημερία των συνδημοτών μας.
Μια δημοτική αρχή με γνώσεις, με οργάνωση, με εμπειρία, και με επιμονή. Ώστε όλοι μαζί να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο… και να βγούμε μπροστά!
Γιατί ο Δήμος Καλαμάτας οφείλει -και μπορεί- να πάει μπροστά. Όχι πια πίσω… Όχι πάλι στα ίδια. Πρέπει να πάμε, με τόλμη και αποφασιστικότητα, μπροστά!
Με αυτή τη βαθιά πίστη, με αυτή τη λελογισμένη αισιοδοξία, σας παρουσιάζω σήμερα τους νέους υποψήφιους του συνδυασμού μας. Και απευθύνω ξανά ένα ανοιχτό κάλεσμα, σε κάθε ενεργό πολίτη, σε κάθε δημότη, σε κάθε επαγγελματία, να συμμετάσχει στην παράταξή μας και να στηρίξει την αυτοδιοικητική μας προσπάθεια» κατέληξε ο κ. Τζαμουράνης – απευθύνοντας ευχαριστίες στους παρευρισκόμενους και στα ΜΜΕ «που συμβάλλουν αποφασιστικά στην μετάδοση του μηνύματός μας προς τους συνδημότες μας».

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

1. Βασιλάκη Γεωργία
Λογίστρια – φοροτεχνικός. Δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας 2003-2007. Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Αρτεμισίας 2003-2013 – πρόεδρος σχολικής επιτροπής ΕΕΕΕΚ καθώς και ΚΕΚ – ιδρυτικό μέλος Συλλόγου Προέδρων Και Παρέδρων ν. Μεσσηνίας καθώς και του λογιστικού και φοροτεχνικού συλλόγου ν. Μεσσηνίας – πρόεδρος επιτροπής «Απονομής υποτροφιών Παν. Χανδρινός» 2015 – 2022 – εθελόντρια σε καθαριότητα και πυρόσβεση – χορωδός και μέλος του Δ.Σ.. του μουσικού ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ»

2. Γεωργούντζου Μαρία-Νίκη
Μητέρα τριών παιδιών. Εργαζόταν αρκετά χρόνια σε διάφορους τομείς στην εστίαση, καθώς και στην τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για Covid. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote.

3. Δημητρoπούλου Πολυτίμη
Συνταξιουχος τραπεζικός – συνδικαλίστρια. Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος.

4. Καμουτσής Εμμανουήλ
Πτυχιούχος Σχεδιαστής Δομικών Εργων και Γεωπληροφορικής του κολεγίου ΑΚΤΟ και τελειόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων – Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ιδιοκτήτης τουριστικών καταλυμάτων. Παράλληλα δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως νέος αγρότης στην καλλιέργεια της ελιάς. Από το 2002 είναι μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας και μουσικός εκτελεστής τρομπέτας. Επίσης είναι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας.

5. Καρδάσης Θεοδ. Κωνσταντίνος
Ελεύθερος επαγγελματίας. Ελαιοχρωματιστής. Πτυχιούχος Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων και Βιομηχανικών Χώρων του Ηλεκτρολογικού Τομέα. Μέλος του σωματείου Ελαιοχρωματιστών – Σιδεράδων Καλαμάτας από το 2016 έως σήμερα – τακτικό μέλος της ελεγκτικής επιτροπής του Εργατικού Κέντρου. Εν ενεργεία αθλητής ποδοσφαίρου με συμμετοχή σε πολυάριθμες ομάδες της Μεσσηνίας.

6. Λαλιώτη Ελένη
Εκπαιδευτικός. Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει υπάρξει ενεργό μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Καλαμάτας, του 26ου Νηπιαγωγείου του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας και του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ν. Μεσσηνίας.

7. Μούκας Κων. Σταύρος
Ελεύθερος επαγγελματίας – διατηρεί κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Ταμίας στον αθλητικό σύλλογο Καλαμάτας «Νηρέας». Έέχει έντονη και ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικούς και συλλογικούς φορείς.

8. Νακόπουλος Αθανάσιος
Οικονομολόγος – Μεσίτης Ασφαλίσεων – Σύμβουλος Επιχειρήσεων – Εκπαιδευτής σε Δημόσιο ΙΕΚ.

9. Τζαμαλής Ευάγγελος
Ελεύθερος επαγγελματίας. Απόφοιτος ΤΕΕ Κομμωτικής – Απόφοιτος της Σχολής Κομμωτικής «Dor Beauty College». Διατηρεί κομμωτήριο στην Καλαμάτα με την επωνυμία COIFFURE TZAMALIS.

10. Τζιβελικίδη Μιλίτσα
Ελεύθερη επαγγελματίας, με αντικείμενο τις υπηρεσίες Μεσίτη Ακινήτων. Ταυτόχρονα ολοκληρώνει τις σπουδές της στον τομέα της Ψυχολογίας.

11. Τσαρπάλα Μάρθα του Παύλου
(συζ. Παν. Μανιάτη)
Απόφοιτη της Σχολής Νοσοκόμων Παναρκαδικού Νοσοκομείου – Νοσηλεύτρια στο ΚΥ Μεγαλόπολης. Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών.

12. Φλώρος Νικ. Ηλίας
Αυτοκινητιστής – πρώην μέλος του Σωματείου Αυτοκινητιστών Καλαμάτας (ταμίας). Πρώην μέλος της διοίκησης του Σωματείου Αυτοκινητιστών. Δραστηριοποιείται στον τομέα του Τουρισμού συνεργαζόμενος με τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας

1. Αργυροπούλου-Χανδρινού Χαρούλα
Συνταξιούχος με πολυετή εργασία στο χώρο της εστίασης. Μητέρα δύο αγοριών, με έντονη συμμετοχή σε κοινωνικούς και συλλογικούς φορείς.

2. Σταυριανόπουλος Θεόδωρος
Μαθηματικός με Μεταπτυχιακό στην Ηθική Φιλοσοφία. Υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και επί σειρά ετών Διευθυντής στο 2ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας. Έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον συνδικαλισμό και το περιβάλλον. Έχει εκλεγεί: Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Δημοτικός Σύμβουλος 2 φορές στον πρώην Δήμο Ιθώμης. Επί σειρά ετών έχει διατελέσει μέλος και πρόεδρος στο Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ
Μεσσηνίας. Έχει υπηρετήσει ως: Υπεύθυνος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας
Καλαβρύτων – πρόεδρος στο ΚΕΚ της Περιφέρειας Πελοποννήσου – πρόεδρος στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας τον (ΣΔΥΜ). Έχει παρακολουθήσει: Πρόγραμμα του ΕΛΚΕΠΑ διοίκησης στελεχών προσωπικού. Το Θερινό Οικολογικό Πανεπιστήμιο Καλαμάτας το 1998. Έχει εκδώσει 4 ποιητικές συλλογές και έχει δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες. Τέλος, είναι μέλος: της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων (ΕΜΣ) – του Ομίλου UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών.

3. Κουτίβας Μιχαήλ
Συνταξιούχος της ΔΕΗ. Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Δήμου Καλαμάτας με 22 έτη παρουσίας στο Δ, πρώην πρόεδρος και γραμματέας – γραμματέας του 5ου συνοικιακού συμβουλίου – μακρόχρονη θητεία στο Δ.Σ. του αθλητικού ομίλου «Ηρακλής» ως πρόεδρος και γραμματέας – ιδρυτικό μέλος του αθλητικού ομίλου Καλαμάτας «Ο Ίκαρος».

4. Μπουκέα Καλλιόπη
Κλινική Διαιτολόγος – Απόφοιτος του Τμήματος Διαιτολογίας καθώς και του Τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Προϊσταμένη του Διαιτολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας. Επιστημονική συνεργάτης της BIOAXIS εταιρείας υπηρεσιών υγείας κατ’ οίκον. Μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων, του Πανελλήνιου Συλλόγου Νοσοκομειακών Διαιτολόγων της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και του Ελληνικού Ιδρύματος της Οστεοπόρωσης.

5. Μητσέας Δημήτριος
Απόφοιτος του 3ου Επαγγελματικού Λυκείου Αθηνών με ειδικότητα Μηχανικός Αεροσκαφών. Εργάστηκε στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Σήμερα εργάζεται στην Εστίαση. Είναι μέλος του Σκοπευτικού Συλλόγου Καλαμάτας.

6. Ρήγα Αγγελική
Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας στο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, με άριστη γνώση Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας.

7. Βενιζέλος Ανδρέας
Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Παν. Πελοποννήσου. Εργάζεται στο Τμήμα Λογιστηρίου του Συνεταιρισμούσμού Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου. Έχει συμμετάσχει σε εθελοντική εργασία με διάφορες ΜΚΟ, συμβάλλοντας σε προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης.

8. Kακαράκη Ελένη
Ιδιωτική υπάλληλος. Απόφοιτος ΙΕΚ Αισθητικής. Μητέρα 2 παιδιών, με ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικούς φορείς.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies