Μεσσηνίας

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Η Δημοτική Αρχή Μεσσήνης, αποδεχόμενη την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, να διαθέσει οχήματα στους Δήμους προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά τους στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στις ευπαθείς ομάδες, παρέλαβε σήμερα ένα αυτοκίνητο, δωρεά την εταιρείας.

Το αυτοκίνητο αυτό, θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ο Δήμος Μεσσήνης θα υλοποιεί τις σχετικές δράσεις στήριξης των ευπαθών ομάδων, των μη αυτοεξυπηρετούμενων και των ηλικιωμένων δημοτών.

«Ευχαριστούμε τόσο την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας που μερίμνησε για τον εφοδιασμό των Δήμων με επιπλέον οχήματα, όσο και την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ για την άμεση ανταπόκριση και προσφορά της. Το αυτοκίνητο θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό των δημοτών και τους στηρίζει. Τώρα που η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, ο Δήμος Μεσσήνης και οι υπάλληλοι των αρμοδίων υπηρεσιών καταβάλλουν κάθε προσπάθεια κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης ομάδων συνδημοτών μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, μετά την παραλαβή του οχήματος από την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ. Το αυτοκίνητο παρέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Μεσσήνης ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Μπάμπης Μακρής και την επίδοση εκ μέρους της εταιρείας Κ. Κακούρος και Συνεργάτες Α.Ε., έκανε ο κ. Νικόλαος Πετρίδης.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: 1ος Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart στην Καλαμάτα

admin2020

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

«Συμμετοχή στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμυρών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies