ΚορίνθουΜεσσηνίαςΟικονομία

Επίδομα 800 ευρώ για τους εργαζόμενους: Τρομερές οι δυσλειτουργίες του συστήματος

Η περιλάλητη πλατφόρμα για την χορήγηση του επιδόματος των 800 ευρώ σε εργαζόμενους που έχει ανασταλεί η σύμβαση εργασίας τους με κρατική απόφαση, διαπιστώνεται καθημερινά ότι έχει τρομακτικές δυσλειτουργίες.

Η πιο βασική και κύρια δυσλειτουργία που εμφανίζεται και μπορεί να έχει οδηγήσει αρκετούς εργαζόμενους, που έκαναν μόνοι τους την αίτηση για τη χορήγηση του επιδόματος, σε ουσιαστικά μη υποβολή του αιτήματος τους, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει σαφής ένδειξη περί της έγκυρης υποβολής της.

Συγκεκριμένα, με την υποβολή του αιτήματος μηδενίζεται η πλατφόρμα και ο εργαζόμενος μένει με την εντύπωση ότι έχει γίνει η αίτηση.
Στην πραγματικότητα, ο εργαζόμενος θα πρέπει να ξανασυμπληρώσει την πλατφόρμα και με την δεύτερη φορά εμφανίζεται η ένδειξη ότι έχει υποβληθεί η αίτηση έγκυρα, οπότε και υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης της αίτησης.

Η δυσλειτουργία αυτή δεν έχει επισημανθεί δημόσια, αλλά την ελέγξαμε μετά από αρκετές καταγγελίες και είναι πραγματικό γεγονός.

Θα πρέπει λοιπόν να υπάρξει επιμήκυνση του χρόνου υποβολής διότι η κατάσταση αυτή δημιουργείται από την δυσλειτουργία της εφαρμογής.

Σχετικές αναρτήσεις

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη παραλία της Μπούκας στην Μεσσήνη

admin2020

Αναστάσιος Γκιολής: «Σημαντικές αποφάσεις για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου»

admin2020

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies