Επίθεση στον πρόεδρο του σωματείου ενέργειας Πελοποννήσου

Τη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια Ν. Πελοποννήσου και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας από τη διοίκηση της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων.

 

Συγκεκριμένα σημειώνει:

 

«Κι ενώ 20 συνάδελφοι βρίσκονται ακόμα σε ομηρία με ευθύνη της διοίκησης της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης καθότι δεν έχουν προσληφθεί 6 μήνες μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων τον Αύγουστο του 2020, η διοίκηση της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης αντί να λύσει το ζήτημα προτίμησε να κάνει προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Σωματείου μας και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας.

 

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 4 Φλεβάρη, μια ημέρα μετά την επιστολή της Ομοσπονδίας για το θέμα στον πρωθυπουργό, τα κόμματα και τα αρμόδια υπουργεία, ενώ ο συνάδελφος εργαζόταν κανονικά στο πόστο του, τον κάλεσε στο γραφείο του ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης και του επιτέθηκε φραστικά με χυδαίους και απρεπείς χαρακτηρισμούς. Προφανώς η διοίκηση της Λιγνιτικής πιέστηκε μετά από τις ενέργειες του Σωματείου μας και της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας για άμεση πρόσληψη των 20 συναδέλφων.

 

Η χυδαία επίθεση στον πρόεδρο του Σωματείου μας αποτελεί επίθεση στο ίδιο το Σωματείο, στα μέλη του, στην Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας και στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων. Δεν θα περάσει η τρομοκρατία και ο τραμπουκισμός, συνεχίζουμε, έχουμε τη δύναμη οργανωμένα να διεκδικούμε και να κερδίζουμε τα δικαιώματά μας.

 

Συνεχίζουμε να απαιτούμε την άμεση πρόσληψη των 20 συναδέλφων».