Ειδησούλες

Επίθεση στον πρόεδρο του σωματείου ενέργειας Πελοποννήσου

Τη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Ενέργεια Ν. Πελοποννήσου και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας από τη διοίκηση της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων.

 

Συγκεκριμένα σημειώνει:

 

«Κι ενώ 20 συνάδελφοι βρίσκονται ακόμα σε ομηρία με ευθύνη της διοίκησης της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης καθότι δεν έχουν προσληφθεί 6 μήνες μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων τον Αύγουστο του 2020, η διοίκηση της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης αντί να λύσει το ζήτημα προτίμησε να κάνει προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Σωματείου μας και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας.

 

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 4 Φλεβάρη, μια ημέρα μετά την επιστολή της Ομοσπονδίας για το θέμα στον πρωθυπουργό, τα κόμματα και τα αρμόδια υπουργεία, ενώ ο συνάδελφος εργαζόταν κανονικά στο πόστο του, τον κάλεσε στο γραφείο του ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης και του επιτέθηκε φραστικά με χυδαίους και απρεπείς χαρακτηρισμούς. Προφανώς η διοίκηση της Λιγνιτικής πιέστηκε μετά από τις ενέργειες του Σωματείου μας και της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας για άμεση πρόσληψη των 20 συναδέλφων.

 

Η χυδαία επίθεση στον πρόεδρο του Σωματείου μας αποτελεί επίθεση στο ίδιο το Σωματείο, στα μέλη του, στην Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας και στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων. Δεν θα περάσει η τρομοκρατία και ο τραμπουκισμός, συνεχίζουμε, έχουμε τη δύναμη οργανωμένα να διεκδικούμε και να κερδίζουμε τα δικαιώματά μας.

 

Συνεχίζουμε να απαιτούμε την άμεση πρόσληψη των 20 συναδέλφων».

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies