Μεσσηνίας

Ευχές και δώρα από τον Δήμαρχο σε Κεντρική Αγορά και Βιοτεχνικό Πάρκο

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου και την έλευση του 2021, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επισκέφτηκε για μία φορά ακόμα, τις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου και της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, αυτή τη φορά για να ανταλλάξει ευχές με επαγγελματίες, εργαζόμενους και όσους δραστηριοποιούνται τόσο στο ΒΙΟ.ΠΑ. όσο και στην Κ.Α.Κ. Παράλληλα μοίρασε σε όλους απ’ ένα συμβολικό δώρο (γούρια και μάσκες).

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν οι Πρόεδροι της Κεντρικής Αγοράς και του ΔΙΟΚΛΗ, Αναστάσιος Αγγελής και Αναστάσιος Σκοπετέας, καθώς και οι Διευθυντές των Νομικών Προσώπων, Νίκος Κωτσάκος και Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη στήριξης της τοπικής οικονομίας, των επαγγελματιών και παραγωγών που σε συνθήκες δύσκολες επιχειρούν να διατηρήσουν όρθιες και ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους. Επίσης ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του Θανάση Βασιλόπουλου στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ΚΑΚ και τον ΔΙΟΚΛΗ προκειμένου να ανταποκριθούν στις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, συνέπεια της υγειονομική κρίση που διανύουμε.

Σχετικές αναρτήσεις

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη παραλία της Μπούκας στην Μεσσήνη

admin2020

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ρομποτικής | Δημήτρης Πτωχός: «Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την ανάπτυξη»

admin2020

Στην 11η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies