Μεσσηνίας

Ευχαριστήριο του12ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας προς τον Δήμο Καλαμάτας και ιδιαίτερα προς τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο για τη γενναιόδωρη δωρεά, σε υλικό, που κατέστησε δυνατό το βάψιμο και τη συντήρηση των κιγκλιδωμάτων στον προαύλιο χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου. Η προσφορά είναι εξαιρετικά σημαντική για μας και για την εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Η ανανέωση του προαύλιου χώρου του σχολείου μας είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ενός όμορφου, ασφαλούς και ενθαρρυντικού περιβάλλοντος για τους μαθητές μας. Είστε ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας και σας ευχαριστούμε πραγματικά για την υποστήριξή σας.

Εκτιμούμε τη δέσμευσή σας στην παιδεία και στην καλλιέργεια του μέλλοντος μέσα από την υποστήριξη των σχολείων του δήμου μας. Η προσφορά σας θα έχει μακροπρόθεσμο θετικό αντίκτυπο στην εκπαίδευση και την ευημερία των παιδιών μας. Είμαστε υπερήφανοι και σας ευχαριστούμε για τη ενεργή και άμεση υποστήριξη!

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Μπαλιάμης
Διευθυντής 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας
Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δι.Π.Ε. Μεσσηνίας

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου διεξήχθη το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα

admin2020

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies