Η έκρηξη της Ελένης Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»

H Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή DOT για την καραντίνα που βιώνει και αναφέρθηκε σε όλα αυτά που την εκνευρίσουν αυτόν τον καιρό. Και ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η αγαπημένη ηθοποιός, αφού αποκάλυψε ότι μέχρι και στην κουζίνα μπήκε για να της δείξει η κόρη της να μαγειρεύει, είπε πως έχει φτιάξει ντουλάπες, έχει πετάξει άχρηστα πράγματα, διάβασε πολύ και τώρα απλά της αρέσει αυτό που βιώνει.H Ελένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή DOT για την καραντίνα που βιώνει και αναφέρθηκε σε όλα αυτά που την εκνευρίσουν αυτόν τον καιρό. Και ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η αγαπημένη ηθοποιός, αφού αποκάλυψε ότι μέχρι και στην κουζίνα μπήκε για να της δείξει η κόρη της να μαγειρεύει, είπε πως έχει φτιάξει ντουλάπες, έχει πετάξει άχρηστα πράγματα, διάβασε πολύ και τώρα απλά της αρέσει αυτό που βιώνει.

Όταν όμως ρωτήθηκε για τα… κακώς κείμενα αυτής της περιόδου, δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι στο σπίτι γιατί είναι μαζί η μητέρα μου, οι κοπέλες που τη φροντίζουν, η κόρη μου και πρέπει να συνταιριάξει ο ένας με τα χούγια του άλλου και αυτό δεν είναι εύκολο […] Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να εξαντλήσεις την υπομονή σου, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλΟγες