Η «ξεφτίλα» στον Αθλητισμό έχει ονοματεπώνυμο

Σε ανακοίνωσή του σχετικά με την κίνηση του υφυπουργού Αθλητισμού να καταργήσει την Ομοσπονδία Αντιπτέρισης (badminton) στην Ελλάδα και να την εντάξει στο τένις, με πρόσχημα τα προβλήματα κακοδιαχείρισης, το Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

 

« Η “ξεφτίλα” στον Αθλητισμό έχει ονοματεπώνυμο.

 

Μετά τις αλλεπάλληλες τροπολογίες, μετά τον τραγέλαφο με την ημερομηνία εκλογών και τις αποτυχημένες μεθοδεύσεις για προσωρινές διοικήσεις σε Ομοσπονδίες, ο κύριος Αυγενάκης πέρασε στην αντεπίθεση, κάνοντας το εξής αμίμητο: Καταργεί με το “έτσι θέλω” την Ομοσπονδία του αθλήματος της Αντιπτέρισης (badminton) στην Ελλάδα και την εντάσσει στο τένις, με πρόσχημα τα προβλήματα κακοδιαχείρισης, που παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια, με την ανοχή όλων των κυβερνήσεων. Αντί, λοιπόν, να δώσει λύση στα προβλήματα αυτά, τα αξιοποιεί, κάνοντας ένα αυθαίρετο πάντρεμα, με την ελπίδα να “φτιασιδώσει” τους συσχετισμούς λίγο πριν τις εκλογές στην Ομοσπονδία του τένις.

 

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο “μαγείρεμα” και του προτείνουμε να συνεχίσει και μ’ άλλες Ομοσπονδίες την ίδια τακτική, προκειμένου να του “βγουν τα κουκιά” και να ελέγξει τις διοικήσεις. Ποιος ξέρει, μπορεί έτσι να γεννηθούν και νέα αθλήματα. Θα μπορούσε, λοιπόν, να φέρει το σκάκι π.χ. στην κολύμβηση (water chess) και την ιππασία στο πινγκ πονγκ! Γιατί όχι;..».