ΕΛΛΑΔΑΚοινωνικάΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΝΚΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ!

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας θεωρεί ως εξαιρετικά ελπιδοφόρο το γεγονός ότι μετά από πάροδο πολλών μηνών , ο Δήμος Κορινθίων προχωρεί ενόψει του Πάσχα σε διανομή τροφίμων στα πλαίσια του ΤΕΒΑ την 16/4/2020.
Ως γνωστόν, το ΙΝΚΑ Κορινθίας αγωνίζεται καθημερινά, ακόμη και σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες περιορισμού λόγω της πανδημίας, για την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των δημοτών – πολιτών και την ομαλή λειτουργία του Δήμου Κορινθίων που ως τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι στην πρώτη γραμμή προάσπισης των συμφερόντων και δικαιωμάτων των καταναλωτών.

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας, από το έτος 2018 προσπαθεί για την ομαλή λειτουργία του ΤΕΒΑ Κορινθίας, οπότε και άρχισαν να διαπιστώνονται οι δυσλειτουργίες, τα προβλήματα και τα ερωτηματικά για τον θεσμό, θεσμός που εν πολλοίς είναι πολύτιμος για την απάλυνση των τρομακτικών επιπτώσεων της κρίσης που βιώνει η ελληνική κοινωνία (και δυστυχώς θα συνεχίσει να βιώνει).

Το ΙΝΚΑ Κορινθίας δεν αντιδικεί με κανέναν και δεν διακατέχεται από εμπάθεια για κανέναν. Αγωνίζεται για την προστασία των δικαιωμάτων των καταναλωτών – δημοτών και κάθε του υπόδειξη στοχεύει εκεί.
Την Μεγάλη Πέμπτη , 16/4/2020, αντιπροσωπεία του ΙΝΚΑ Κορινθίας θα περιοδεύσει στα σημεία διανομής στον Δήμο Κορινθίων στα πλαίσια των καθηκόντων του.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη και Ομιλία στο Γυμνάσιο Βέλου

admin2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΕΕ

admin2020

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα της γνωμοδοτικής επιτροπής για τον τουρισμό

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies