Μεσσηνίας

Με εξαιρετικούς ρυθμούς “τρέχει” η προετοιμασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την TBEX Europe 2023 – Peloponnese, τον ερχόμενο Μάιο

O περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προήδρευσε σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, σε σύσκεψη αντικείμενο της οποίας ήταν η προετοιμασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου εν όψει του διεθνούς συνεδρίου TBEX Europe 2023 – Peloponnese, τον ερχόμενο Μάιο.

Το διεθνές εν λόγω συνέδριο Online Travel Media, με έδρα την Καλαμάτα θα εξακτινωθεί σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου -και όχι μόνο- από τις 8 μέχρι και τις 11 Μαΐου.

Στη σημερινή σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου και υπηρεσιακά στελέχη από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διαπιστώθηκε ότι η προετοιμασία εξελίσσεται με εξαιρετικά ικανοποιητικούς ρυθμούς, ενώ στην όλη προσπάθεια συμμετέχουν πολλοί φορείς, καθώς η διεθνής αυτή συνάντηση αποτελεί -όπως τονίστηκε- “ίσως τη μεγαλύτερη ενέργεια τουριστικής προβολής στην Ελλάδα τον φετινό χρόνο”.

Το TBEX είναι το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για travel bloggers, δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου social media, τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου. Ηδη, όπως έγινε γνωστό, έχουν εγγραφεί εκατοντάδες σύνεδροι, ενώ ολοένα και εντείνεται το ενδιαφέρον εκπροσώπων online travel media, επιδραστικών bloggers και δημιουργών περιεχομένου από όλον τον κόσμο, καθώς και στελεχών Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies