Μια συγκλονιστική Είδηση: Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας σήμερα στη ΔΕΗ!!!

Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που αισθάνθηκα σήμερα ,που βρέθηκα μαζί με
τους συντρόφους μου στη ΔΕΗ για να εμποδίσουμε την διακοπή ρεύματος σε σπίτι μονογονεϊκής οικογένειας .
Να εμποδίσουμε να βρεθεί στο σκοτάδι το σπίτι μιας νεαρής γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών , καθαρίστριας σε εργολάβο στο νοσοκομείο με μισθό 400 ευρώ το μήνα , για οφειλή 97 ευρώ !
Ένιωσα μεγάλη οργή , θυμό και αγανάκτηση βλέποντας την νεαρή κοπέλα ,που απειλούσε η ΔΕΗ
με διακοπή ρεύματος για την τεράστια οφειλή της των 97 ευρώ, να είναι φοβισμένη, λιγομίλητη, θλιμμένη ,σε απόγνωση , να στέκεται σε μια άκρη , με ένα βλέμμα σαν να ζητούσε βοήθεια .
Είδα μέσα από το βλέμμα αυτής της νέας κοπέλας την πίκρα , το φόβο της μάνας που παλεύει να τα βγάλει πέρα με πενταροδεκαρες , που τέτοιες μέρες κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα και θέρμανση αυτή και τα παιδιά της στην πόλη με τον πλουσιότερο κάμπο της χώρας.
Είδα μια γυναίκα που εργάζεται στον εργολάβο ,που καθαρίζει 25 θαλάμους την ημέρα στο νοσοκομείο με λίγο παραπάνω από 10 ευρώ την μέρα, να τρέμει σαν το φύλλο.
Μια γυναίκα που, όπως έμαθα, φοβόνταν να ζητήσει βοήθεια , που δεν γνώριζε και από που
να την ζητήσει μη το μάθει το αφεντικό και χάσει την δουλειά της , μέχρι που μια Λαρισαία αγωνίστρια
της μίλησε για το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και την έπεισε να απευθυνθεί εκεί για βοήθεια.
Πάνω από όλα όμως , βλέποντας το Εργατικό Κέντρο να τρέχει στη ΔΕΗ, να απαιτεί ο Αντιπρόεδρος του, Πάρις Λιόλιος, από την διεύθυνση της ΔΕΗ να αρθεί η εντολή διακοπής στο σπίτι της οικογένεια με ανήλικα παιδιά και οικονομικά προβλήματα και να το πετυχαίνει!
Να απαιτεί να μην γίνει καμία διακοπή ρεύματος σε κανένα λαϊκό σπίτι ανέργων, ασθενών, χαμηλοσυνταξιουχων, πολιτών με χαμηλό εισόδημα που αδυνατούν
να πληρώσουν την οφειλή , ένιωσα ομολογώ μεγάλη Συγκίνηση!
Ένιωσα Περηφάνεια , Ελπίδα και Χαρά γιατί αυτή η πόλη έχει το Εργατικό Κέντρο της , το οποίο είναι το στήριγμα όλων των ανέργων, των εργαζομένων, των αδικημένων, των χαμηλοσυνταξιουχων .
Είναι το στήριγμα και η ελπίδα της πόλης!
Είναι η μόνη φωνή σήμερα, που όλα ξεπουλήθηκαν , διαμαρτυρίας και διεκδίκησης !
Είναι η δύναμη που βρίσκεται στο πλευρό των Λαρισαίων που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη !
ΠΗΓΗ: FB