ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΟικονομίαΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Να γίνει δεκτή η τροπολογία του ΚΚΕ για την κατάργηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης

Η ακρίβεια έχει εξοντώσει τα λαϊκά νοικοκυριά και δεν αποτελούν «λύση» οι προτάσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε η Μαρία Κομνηνάκα, βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra».

 

Η Μαρία Κομνηνάκα σημείωσε πως δεν αποτελούν απάντηση τα ψίχουλα της κυβέρνησης που δίνονται μόνο γα το ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε η πολιτική που δεσμεύεται ότι θα εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν έχει διαφορετική άποψη για τα ζητήματα της απελευθέρωσης της ενέργειας.

 

Υπενθύμισε δε ότι η επεκτατική πολιτική έχει εκτινάξει σήμερα τον πληθωρισμό. Δηλαδή, τα προηγούμενα χρόνια μειωνόταν ο μισθός με τους μνημονιακούς νόμους, σήμερα μειώνεται μέσω του πληθωρισμού.

 

Πρόσθεσε ότι η τροπολογία του ΚΚΕ για την κατάργηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα και την ενέργεια θα ήταν ένα μέτρο ανακούφισης.

Σχετικές αναρτήσεις

ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗ ΒΟΛΙΒΙΑ;

tiresias tiresias

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ

tiresias tiresias

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ από την Τεχεράνη: Οι γυναίκες κυκλοφορούν όπως θέλουν

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies