Μεσσηνίας

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ 7ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, συμβάλλοντας στη μεγάλη κινητοποίηση συνανθρώπων μας, αλλά και φορέων, με σκοπό την οικονομική υποστήριξη της 7χρονης Αναστασίας, η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε επέμβαση, της οποίας το κόστος ανέρχεται στις 700.000.00 €, αποφάσισε να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή.

Για το λόγο αυτό, με εντολή του Δημάρχου Παναγιώτη Καρβέλα, θα τοποθετηθούν κουμπαράδες σε όλα τα καταστήματα του Δήμου, αλλά και στα Σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, για όσους επιθυμούν να συνδράμουν στον ιερό αυτό σκοπό. Οι κουμπαράδες έχουν ήδη ετοιμαστεί από μαθητές των ΚΔΑΠ του Δήμου και αναμένεται να τοποθετηθούν, σε εύλογο χρονικό διάστημα, στα προαναφερόμενα μέρη.

Ο Δήμαρχος καλεί όλους τους συνδημότες, αλλά και οποιονδήποτε άλλον μπορεί να συμβάλλει στον αγώνα αυτό, να το πράξει με αγάπη. Να σημειωθεί, ότι η προσπάθεια του Δήμου πραγματοποιείται σε συνεννόηση με το Δικηγόρο της οικογένειας Αναστασία Λιόκουρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

«Συμμετοχή στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμυρών»

admin2020

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κλαδά για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies