Μεσσηνίας

Παρουσίασης της νέας ΚΟΙΝΣΕΠ thera+ παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, η εκδήλωση παρουσίασης της νέας ΚΟΙΝΣΕΠ thera+ παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, των Βουλευτών Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη και Περικλή Μαντά, του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασοπούλου, οι οποίοι απηύθηναν χαιρετισμό, δηλώνοντας την στήριξη τους στη νέα αυτή προσπάθεια, η οποία προβάλλει τη συμμετοχικότητα, τις συνεργασίες και τη συμπερίληψη στο πλαίσιο του αθλητισμού, του πολιτισμού και του εθελοντισμού.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εκπροσώπησαν ο Αντιπρύτανης Κωνσταντίνος Μαυρέας και ο Κοσμήτορας Γιώργος Κυπραίος, καθώς και ο Καθηγητής και Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες, Θανάσης Στρίγκας, οι οποίοι στον χαιρετισμό τους επισήμαναν ότι η νέα ΚΟΙΝΣΕΠ κάνει πράξη όσα οι φοιτητές διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο, με τρόπο καινοτόμο και ιδιαιτέρως πρωτοποριακό και προανήγγειλαν την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο, ώστε να ενισχυθεί πιο δυναμικά ο ρόλος της ΚΟΙΝΣΕΠ thera+ στην κοινωνία, η οποία είναι και η πρώτη συνεταιριστική επιχείρηση που δημιουργείται από φοιτήτριες με σκοπό να συνδέσουν την θεωρία με την πράξη.

Γραπτό χαιρετισμό απέστειλαν ο Περιφερείαρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός καθώς και η Πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρίες (ΕΑΟΜ – ΑμεΑ) Ιωάννα Καρυοφύλλη, οι οποίοι με τη σειρά τους εξήραν τη σημαντικότητα της νέας αυτής πρωτοβουλίας.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ενημέρωσης, αποδεικνύοντας την ανάγκη της κοινωνίας για κοινές δράσεις, συμμετοχή, ενημέρωση και εξωστρέφεια.

Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όλους τους υποστηρικτές αυτής, καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για την υποστήριξη τους στην πρώτη δράση επικοινωνίας.

Σε μια κοινωνία που συνεχίζει να υψώνει τείχη και φραγμούς, η thera+ επιθυμεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και συνεργασίες για όλους, μέσα από δράσεις, πολιτιστικές και αθλητικές, με πρωτοβουλίες καινοτόμες και ανθρωποκεντρικές. Αξίζει να σημειωθεί πως η thera+ είναι η μοναδική ομάδα που υλοποιεί το πρόγραμμα Αντιστροφής Ένταξης ή Αντιστροφής Ολοκλήρωσης (Reverse Integration) σε παιδιά από 5 ετών και πάνω.

Προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να γυμναστούμε μαζί, να ανταλλάξουμε απόψεις, να γίνουνε μια μεγάλη παρέα και να συνυπάρξουμε δημιουργώντας δράσεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν συνολικά, θεραπεύοντας το μυαλό και το σώμα μας!

Thera your days!

Η Διοικούσα Επιτροπή

Παναγιώτα Τσιάλα Καθήγητρια Φυσικής Αγωγής, MSc Κοινωνιολόγος Αθλητισμού, Υπ. Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Άστρη Μαυρέα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Δημοσιογράφος, Επικοινωνιολόγος, MSc Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού για άτομα με αναπηρία, MSc Αθλητική Επικοινωνία, Δημοσιογραφία και Φωτοειδησιογραφία, Υπ. Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Μαίρη Βυθούλκα Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ειδική Παιδαγωγός
Χρυσάφη Παλτατζίδου Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, MSc Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού για άτομα με αναπηρία

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE «The Bacchae by Euripides/ Βάκχες του Ευριπίδη » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

LIVE «Κραυγές Γυναικών στην Ιλιάδα » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάμισος – Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies