Uncategorized

Παρουσίαση του βιβλίου της Θάλειας Νικολαϊδου στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας

Για 1η φορά θα ακουστούν οι «Φωνές» στο 1ο Γυμνάσιο

Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής της Θάλειας Νικολαΐδου στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας

Το 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας ανοίγει τις πόρτες του για μια βραδιά γεμάτη ποίηση. Καλούνται όλοι όσοι αγαπούν τη λογοτεχνία και επιθυμούν να ανακαλύψουν τη μαγεία των λέξεων την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024, στις 19:00 στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, όπου θα γίνει η παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής της φιλολόγου Θάλειας Νικολαΐδου με τίτλο «Φωνές».

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά αφιερωμένη στην ποίηση και την τέχνη των λέξεων, καθώς η κ. Νικολαΐδου θα μοιραστεί την έμπνευσή της και τη δημιουργική της διαδικασία. Η πρώτη ποιητική της συλλογή με τίτλο «Φωνές» αποτελεί μια συναισθηματική και πνευματική αναδρομή σε προσωπικές εμπειρίες και σκέψεις. Μέσα από τη γλυκιά μελωδία των λέξεων, η κ. Νικολαΐδου μας οδηγεί σε ένα ταξίδι ενδοσκόπησης και αναζήτησης του εαυτού. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Χαρά Νικολακοπούλου, συγγραφέας, φιλόλογος και η κ. Ζωή Παπαδημητρίου, φιλόλογος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο φιλόλογος του 1ου Γυμνασίου Γιάννης Ανδρουλιδάκης.

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε αποσπάσματα από τη συλλογή που θα απαγγείλουν η Παναγιώτα Ηλιοπούλου, Φιλόλογος, και η Ανθή Μπουσούνη, φοιτήτρια Νομικής, και να γνωρίσετε από κοντά την συγγραφέα.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Συντονισμένες και άμεσες δράσεις στήριξης»

admin2020

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies