Κορίνθου

ΠΡΟΣΚΛΗΣH ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Παρακαλούμε να προσέλθετε στην 3η επαναληπτική συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, που θα γίνει την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:30, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων:
Θέμα 1ο: Απολογισμός ετών 2020 , 2021 και 2022 – Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη
Θέμα 2ο: Διοικητικός Απολογισμός – Πορεία υλοποίησης έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου δήμου Κορινθίων
Θέμα 3ο: Προϋπολογισμός έτους 2023
Θέμα 4ο : Έγκριση εγγραφής νέων μελών
Θέμα 5ο: Καθορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων σε συλλογικά όργανα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού του συλλόγου:
Παρ. 4 Αν δεν υπάρχει απαρτία κατά την πρώτη σύγκλιση συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδος κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του ¼ των οικονομικά τακτοποιημένων μελών . Αν δεν υπάρξει απαρτία και κατά την δεύτερη σύγκλιση, συνέρχεται χωρίς άλλη διατύπωση η Γενική Συνέλευση στην ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδος κατά την οποία γίνεται απαρτία με οποιοδήποτε αριθμό μελών.
Η απόφαση λαμβάνεται με απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων μελών.
Παρ.6 Η πρόσκληση για Γ.Σ. γίνεται 5 ημέρες τουλάχιστο πριν της ημερομηνίας που έχει ορισθεί σύγκλιση της Συνέλευσης και αποστέλλεται ταχυδρομικώς ή δημοσιεύεται εις μία εκ των τοπικών εφημερίδων

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή Σύμβασης για τον Καθαρισμό Πρανών, Τάφρων και Νησίδων Οδικού Δικτύου Ανατολικής Κορινθίας

admin2020

ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ ΚΡΑΘΙΔΟΣ- ΑΧΑΪΑ- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΕΣΟΡΡΟΥΓΙΟΥ -ΚΥΡΙΑΚΗ

admin2020

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ‘’ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies