ΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σταγόνα στον ωκεανό τα αντισταθμιστικά μέτρα που υπόσχεται η κυβέρνηση

«Σταγόνα στον ωκεανό» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τα «αντισταθμιστικά μέτρα» που υπόσχεται η κυβέρνηση σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος για την ακρίβεια. Σημειώνει ακόμα πως οι κυβερνήσεις με ευκολία κόβουν μισθούς και συντάξεις και σηκώνουν τα χέρια για την ακρίβεια ελέω ελεύθερης αγοράς.

 

Αναλυτικά:

 

«Όταν είναι να κόψουν μισθούς και συντάξεις και να βάλουν νέους φόρους, τόσο η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, όσο και οι προηγούμενες, το κάνουν με μεγάλη ευκολία και αποτελεσματικότητα, όταν όμως πρόκειται για την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις προϊόντων εκεί “σηκώνουν τα χέρια ψηλά”, υποκλινόμενοι στους “νόμους της ελεύθερης αγοράς”, δηλαδή της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

 

Όσο, δε, για τα “αντισταθμιστικά μέτρα”, που υπόσχεται η κυβέρνηση, είναι “σταγόνα στον ωκεανό” των απωλειών που έχει υποστεί το λαϊκό εισόδημα από τους απανωτούς αντεργατικούς νόμους, τους άδικους φόρους και την ακρίβεια».

Σχετικές αναρτήσεις

Θανάσης – Από τους πιο γνωστούς ψηστές και χασάπηδες της Μεσσήνης

admin2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ 24 ΜΑΐΟΥ 1940: Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

tiresias tiresias

Συναγερμός στην Athens Flying Week – Πτώση Phantom στην Τανάγρα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies