Μεσσηνίας

Στην κυκλοφορία ο δρόμος Καλαμάτα – Σπάρτη στον Ταΰγετο, ολοκληρώθηκε η σημαντική παρέμβαση της Περιφέρειας προϋπολογισμού 1,8 εκ ευρώ

Ολοκληρώθηκε το προϋπολογισμού 1.850.000 ευρώ σημαντικό έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου που αφορούσε στην αποκατάσταση της σοβαρής κατολίσθησης στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας – Σπάρτης, στον Ταΰγετο -μετά την Αρτεμισία- με τον δρόμο να παραδίδεται στην κυκλοφορία.

Εξ άλλου, ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια η ασφαλτόστρωση στην περιοχή του Ασπροχώματος για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας, η οποία έγινε στο πλαίσιο του με προϋπολογισμό 3.115.000 ευρώ έργου “μέτρα βελτίωσης της ασφάλειας σε υπεραστικές οδούς της Μεσσηνίας”.

Η σχετική εργολαβία, εκτός από την περιοχή του Ασπροχώματος, προβλέπει, μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις στο τμήμα από τη γέφυρα του ποταμού Αρι ώς τον κόμβο Ασπροχώματος και στη συνέχεια ώς τον κόμβο Ζαφείρη, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της Μεσσηνίας.

“Πλέον σχετικές εργασίες θα γίνουν από την Περιφέρεια στην περιοχή Αρφαρών και Αγίου Φλώρου” δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, υπενθυμίζοντας ότι προετοιμάζεται και η δημοπρασία για το προϋπολογισμού 300.000 ευρώ έργο βελτίωσης και συντήρησης της 7ης εθνικής οδού, στο τμήμα Ασπρόχωμα – Θουρία.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies