ΑθλητισμόςΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Στον τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι, όπως αναμενόταν, στον τελικό του επί κοντώ στο 18ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον.

Η Ελληνίδα χρειάστηκε μόλις ένα έγκυρο άλμα στα 4,50 μ. για να προκριθεί στον τελικό, που θα γίνει τα ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα. Η «χρυσή» το 2017 στο Λονδίνο και «χάλκινη» το 2019 στη Ντόχα μπήκε με αυτοπεποίθηση στη διοργάνωση, αφού είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να βρεθεί σε ύψη που θα την ανεβάσουν στο βάθρο των νικητριών. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε στα 4,50 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη κι έπειτα δεν χρειάστηκε να δοκιμάσει υψηλότερα, αφού ο αγώνα ολοκληρώθηκε νωρίτερα και ο πήχης δεν έφτασε ποτέ στο όριο των 4,65 μέτρα.

Στον προκριματικό του επί κοντώ συμμετείχαν η Ελένη Πόλακ και η Νικόλ Κυριακοπούλου, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στα 4,35 μ, και κατέλαβαν την 22η και 24η θέση αντίστοιχα. Οι αθλήτριες αν είχαν υπερβεί τα 4,50 μ. θα μπορούσαν να έχουν διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Σχετικές αναρτήσεις

Δείτε Ζωντανά Penny Marathon 2024 στη Μεσσήνη : Τρέξτε- Ποδηλατίστε – Περπατήστε

admin2020

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ / ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ/ΔΡΟΥΛΙΑΣ Ο.Ε BEACH WRESTLING CUP 2024

admin2020

Δείτε Ζωντανά τα «ΒΑΛΥΡΕΙΑ 2024», Δ.Κ. Βαλύρας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies